Левски публикува важна информация за акционерите, които искат да участват

...
Левски публикува важна информация за акционерите, които искат да участват
Коментари Харесай

Левски с важна информация за акционерите преди Общото събрание

Левски разгласява значима информация за акционерите, които желаят да вземат участие в Общото заседание на клуба на 17 юли. Ето какво се споделя в официалното съобщение от " сините ":

Уважаеми Акционери,

Във връзка с осъществяване на годишното Общо заседание на акционерите (ОСA) от „ Професионален футболен клуб Левски “ АД, което ще се организира на 17 юли 2020 година от 11:00 ч. в бранш „ А “ на стадион „ Георги Аспарухов “ с адрес: гр. София, ул. „ Тодорини кукли” № 47, Ви уведомяваме за следното:
Регистрацията на акционерите за присъединяване в Общото заседание стартира в 10.00 часа и ще се прави на вход „ ВИП “ в бранш „ А “ на стадион „ Георги Аспарухов “. Всички акционери – физически лица, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, които имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да носят документ за идентичност, с който да се легитимират при регистрация, дружно с копие или оригинал на своите акции или краткотрайни удостоверения. Акционерите – юридически лица, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, които имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA се съставляват от вписаното им представляващо лице. В случай че представляващото ги физическо лице е възпрепятствано, следва да ги съставлява физическо лице с категорично пълномощие. Ако сдружението се съставлява само дружно от повече лица, представляващите следва да упълномощят едно физическо лице да упражни правата им на общото заседание. При регистрацията за присъединяване в ОСА, следва да се показват:
- копие или оригинал на притежаваните акции или краткотрайни удостоверения;

- документ удостоверяващ настоящото положение на сдружението към датата на осъществяване на ОСА: уверение за настоящо положение, разпечатка от партидата на сдружението в Търговския указател и указател на юридическите лица с нестопанска цел /ТРРЮЛНЦ/ или указател БУЛСТАТ;

- документ за идентичност.
Акционерите, притежаващи привилегировани акции без право на глас, които имат предпочитание да участват на ОСA, следва да носят документ за идентичност /за ФЛ/, респективно уверение за настоящо положение или разпечатка от ТРРЮЛНЦ /за ЮЛ/, с който да се легитимират при регистрация, дружно с копие или оригинал на своите акции или краткотрайни удостоверения. В случай че сте акционер и имате предпочитание, само че нямате опция да присъствате персонално на ОСA, можете да упълномощите друго дееспособно физическо лице да Ви съставлява в ОСA. Образец на пълномощие, можете да изтеглите от TУК. Наследниците на умряли акционери следва да се легитимират при регистрацията с „ Удостоверение за наследници “, като при положение, че са повече от един, следва да се съставляват в ОСA от едно упълномощено лице. Представителството на малолетни акционери, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, се реализира от техните родител/и или аставник. В случай че същите имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да показват „ Удостоверение за раждане “ на малолетния акционер и документ за идентичност на представляващия го. Непълнолетни акционери, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, които имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да се съпровождат от един родител или аставник. Непълнолетният акционер следва да показа „ Удостоверение за раждане “ и документ за идентичност, а съпътстващият го родител или аставник – документ за идентичност.
Апелираме акционерите да спазят часа за регистрация. Събранието ще стартира в 11:00 ч.

От Ръководството на „ ПФК Левски “ АД
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР