Левски проведе поредната среща из страната, този път в Разлог. Благодаря

...
Левски проведе поредната среща из страната, този път в Разлог.
Благодаря
Коментари Харесай

Сините шефове проведоха среща с фенове в Разлог

Левски организира следващата среща из страната, този път в Разлог.

" Благодаря на уредниците. Поздравявам всички присъстващи левскари. За нас е голямо наслаждение и чест да се срещаме с нашите последователи, тъй като вие сте тези, които са създали през годините Левски да е това, което го знаем всички - любовта на народа ", съобщи Наско Сираков.

" Не обичам доста да приказвам. Обичам нашия лозунг - да действаме на терена и всичко да го демонстрираме. Израснал съм с тази мисъл и това е било водещо при мен. Аз също желая да благодаря на тази левскарска общественост, която е тук - да обсъдим наболели въпроси, да поговорим за акцията, за сдружението. Няма по-хубаво от това управлението на Левски да дава отговор на вашите въпроси ", добави Даниел Боримиров.
 Левски с късмет за исторически връх против Пирин
Левски с късмет за исторически връх против Пирин

" Сините " може да запишат 4-та поредна победа с 3:0 против " орлетата "

" Поредният левскарски град, в който залата се пръска по шевовете. Когато дойдохме, първоначално, сякаш нямахме нищо друго, с изключение на вашата обич - любовта към клуба. Решихме да стартираме и няма да стопираме тази обиколка, колкото и да е изтощаваща. Днес сме във приказен български град, благодаря ви за гостоприемството ", сподели изпълнителният шеф Иво Ивков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР