Левски продължи мащабната си селекция с привличането на сенегалеца Хали

...
Левски продължи мащабната си селекция с привличането на сенегалеца Хали
Коментари Харесай

Сенегалски халф е седмото ново попълнение на "Левски"

Левски " продължи огромната си селекция с привличането на сенегалеца Хали Тиам. 24-годишният полузащитник е седмото ново попълнение на " Герена " от началото на зимния трансферен прозорец.

През януари сините привлякоха нападателите Станислав Костов и Ривалдиньо, полузащитниците Паулиньо и Филипе Нашименто и бранителите Аймен Белаид и Афонсо Фигейредо, като последният беше взет чартърен от " Рен ".

Тиам, който за последно игра в " Динамо " (Москва), подписа през днешния ден своя контракт и театралничи с екипа на " Левски ". От клуба не оповестиха никакви детайлности към договорката, само че най-вероятно отбранителният халф идва чартърен до края на сезона.

Сенегалецът е благосъстоятелност на МТК (Будапеща), само че през последните две години се подвизава като преотстъпен в разнообразни тимове без необикновен триумф. Той изкара втората половина на 2016 година чартърен в " Чикаго файър ", а през януари мина в " Газиантепспор ".

Турският клуб имаше алтернатива да откупи правата на Тиам след края на предишния сезон, само че не се възползва от нея и той се завърна в Унгария. През август сенегалецът беше преотстъпен на " Динамо " (Москва) за една година, само че на 12 февруари договорът беше преустановен по взаимно единодушие.

С привличането на Тиам, който има единствено 17 публични мача за последната година, прехвърлянията в " Левски " в границите на сегашния сезон доближиха 21. През лятото сините взеха 14 нови футболисти.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР