Левски продължава ремонтите по терена около стадион Георги Аспарухов, съобщиха

...
Левски продължава ремонтите по терена около стадион Георги Аспарухов, съобщиха
Коментари Харесай

Левски продължава ремонтите на Герена

Левски продължава ремонтите по терена към стадион " Георги Аспарухов ", оповестиха от клуба посредством видео и текстово обръщение до почитателите на тима. В момента текат усилени работи по второто подготвително игрище (откъм бул. " Владимир Вазов " ), на което се подменя напълно тревното покритие. В същото време от клуба оповестяват, че грубите поправки по два от терените за ДЮШ са завършили и сега се правят довършителни действия, а скоро стартира и реновирането на съблекалните за децата.

" Като част от цялостното възстановяване и модернизиране на инфраструктурата към и на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, клубът предприе огромен ремонт на терен 2 на „ Герена “. Игрището е главното поле за провеждането на тренировките на първия тим, както и терен за дуелите на юношеските обединения на „ синята “ академия от елитните групи.

По време на ремонтните действия ще бъде напълно сменено тревното покритие, тъй че да дава отговор на всички модерни условия, а в това време ще бъде усъвършенствана и инфраструктурата на оборудването. Редом с това клубът продължава да усъвършенства изискванията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни действия по два терена за Футбол 5 и Футбол 9 и ще бъде стартиран огромен ремонт на съблекалните за потребностите на децата от ДЮШ ", пишат от Левски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР