Левски продължава да се готви на пълни обороти за домакинството

...
Левски продължава да се готви на пълни обороти за домакинството
Коментари Харесай

Драган Михайлович ще е на линия срещу Ботев

Левски продължава да се готви на цялостни обороти за семейството на Ботев (Враца) в понеделник. Двубоят с врачани е в 17:30 часа и ще бъде излъчен директно по Диема Спорт. Голмайсторът на " сините " Билал Бари продължава да изпитва болки, само че положението му не се е влошило и той ще бъде подготвен за мача при започване на идната седмица, написа " Тема спорт ". От заниманието е отсъствал Драган Михайлович, само че швейцарецът ще бъде разполагаем на Станимир Стоилов за срещата с Ботев Враца.
 Левски притегля Марлон Дъглас де Салес Силва
Левски урежда трети бразилец за зимната си селекция

Той е на 24 години и играе като крило

Треньорът на сините до последно ще преценя дали да го включи от първата минута в дуела. Отделно от групата се е готвел Христос Шелис, само че кипърецът е получил отмора поради уговорките си към младежкия народен тим на родината си и ще се включи на цялостни обороти в днешната подготовка на сините.

Треньорският щаб на Левски е наблегнал на разнообразни тактически разновидности по време на заниманието и задачата на Станимир Стоилов е тимът му да стане по-агресивен в завършващата фаза на играта.

Тимът е упражнявал и бързо напредване от отбрана в офанзива. На няколко пъти Мъри съобщи, че възпитаниците му би трябвало да основават повече голови положения по време на дуелите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР