Левски продължава да е в будна кома и ако продължава

...
Левски продължава да е в будна кома и ако продължава
Коментари Харесай

Петър Ганев: Левски провължава да е в будна кома

Левски продължава да е в будна кома и в случай че продължава да стои това положение, не ни чака нищо по-различно от протичащото се през последните 10 години, разгласи някогашният член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев след Общото заседание на акционерите на „ синия “ клуб, съобщи кореспондент на БГНЕС


„ Беше казано, че Боримиров към този момент не е краткотраен изпълнителен шеф и защото се оправя отлично, което аз не споделям, остава за непрекъснато “, съобщи още той.

Ганев разкритикува работата на управлението на клуба: „ Аз персонално не виждам какъв ход да подхваща. Привържениците би трябвало да кажат своето мнение. Към ноември отпадаме от всевъзможни благоприятни условия за купа. Ще забележим до каква степен ще стигнем за Купата, след което и съвсем никакъв късмет за огромен трансфер, който да ни помогне да си почистим дълга. Това направи Мъри. Мъри направи по този начин, че на терена да играят играчи, при прехвърляния на които можем да ударим цялата главница и тя да изчезне. Шест месеца това е безусловно невероятно. Абсолютно невероятно е да продадем състезател, който да погаси забележителна част от дълга към Национална агенция за приходите “.

Относно думите на Наско Сираков против БФС, Ганев съобщи: „ Нека Наско Сираков отговори на този въпрос. Не е моята роля да споделям какво се е случило на Общото заседание. В момента не съм в някакви управителни органи. Най-вероятно до края на деня няма да получите по-детайлна информация от ръководещите клуба, само че дано да забележим. Надявам се някой да излезе и да приказва “.

„ Не, не е имало подобен въпрос “, сподели той по отношение на тематиката за треньора.

Той сподели за какво съгласно него на Общото заседание е имало по-малко акционери, в сравнение с предходната година: „ Оценката за управлението и вярата в клуба се дава си проличава отстъплението от стадиона. Виждаме го по брой продадени абонаментни карти, по посещаване на стадиона. Имахме мач с тим, който бе на първо или второ място. При затворен Сектор Б и той не беше разпродаден, макар, че времето беше хубаво. Помните предходната година, когато религия имаше в този тим, какъв брой пъти беше разпродаден стадионът. Да, има съществено оттегляне на публиката. Негодуванието се показва в незаинтересованост. Върнахме се в тези 10 години, в които хората, които обичат клуба, бяха надалеч от стадиона. Единственият триумф е броят продадени фланелки, които знаете за какво пристигна. Точно за това работихме всички – да има контракт с Adidas, знаейки, че фланелката ще бъде харесвана и купувана. Това беше единственият триумф, който от дълго време бе заложен, бе предстоящ и се случи “, приключи Петър Ганев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР