Левски приключи участието си в Лига Европа, след като допусна

...
Левски приключи участието си в Лига Европа, след като допусна
Коментари Харесай

АЕК Ларнака разпиля Левски на Герена, сините са аут от Европа

Левски завърши присъединяване си в Лига Европа, откакто позволи втора загуба от АЕК Ларнака с 0:4. След загубата и в Кипър с 3:0 " сините " напуснаха шампионата след втория кръг. И четирите гола през днешния ден означи капитанът на АЕК Иван Тричковски, който се възползва по оптимален метод от ситуациите пред него. 
Срещата за " сините " стартира кошмарно, откакто Хали Тиам получи травма единствено след минута игра. Халфът направи опит да продължи, само че в 5` бе сменен от Илия Юруков.
Иначе кипърците изравниха достижението на Лацио, който държеше еднолично върха за най-голяма победа против българите на " Герена ". През 2009 година " орлите " разрушиха Левски със същия резултат на " Герена " в групите на ЛЕ.
Всичко най-интересно от срещата - може да видите в Sportlive.bg .
Въпреки отрицателния резултат " сините " почитатели към момента имат своите очаквания, най-много поради мощните изяви на отбора от началото на сезона. Освен това възпитаниците на Петър Хубчев направиха и мощно първо полувреме в Кипър, само че след изгонването на Живко Миланов, тимът рухна.
Иначе, Левски ще бъде без капитана си Живко Миланов, както и без голмайстора си от началото на сезона - Давиде Мариани. Швейцарецът бе продаден на Шабаб Ал Ахли Дубай . Сега неговото място ще би трябвало да заеме Франко Мазурек. Аржентинецът бе взет това лято, тъкмо преди заминаването на отбора за лагер в Австрия. Той бе доста изостанал с подготовката и към момента не е в оптимална физическа форма. Петър Хубчев призна на конференцията, че тимът ще излезе атакуващо още от първата минута, защото няма различен вид с изключение на да рискуват.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР