Левски приема ЦСКА в последното от четирите дербита през сезона.

...
Левски приема ЦСКА в последното от четирите дербита през сезона.
Коментари Харесай

ЦСКА се хвърля срещу "Левски" в опит да се пребори със себе си

Левски " приема ЦСКА в последното от четирите дербита през сезона. Двубоят е от огромно значение за алените, които не престават опитите си да смъкват " Лудогорец " от шампионския престол.

Срещата е от 18.00 часа на Националния стадион " Васил Левски ". Организацията към мача наложи промени в придвижването в центъра на София.

Преди три дни сините направиха 1:1 с лидера в Разград, от което ЦСКА се възползва и се приближи на точка от върха.

В същия час " Лудогорец " гостува на " Ботев ". Ако воденият от Стойчо Стоев тим завоюва, а ЦСКА не успее да победи, то купата ще бъде извоювана още веднъж от състава от Разград.

За алените следва голямо тестване - да се оправят със личните си съмнения в основните мачове през сезона. От трите дербита с " Левски " ЦСКА взе единствено точка, като към момента не е вкарал гол.

Ако се прибавят и мачовете с " Лудогорец ", картината е още по-красноречива за казуса на тима в тези дуели. Срещу първенците ЦСКА записа три равенства и една загуба, като вкара единствено един път.

Фотогалерия: Много борба и малко футбол в дерби №3 сред ЦСКА и "Левски " >

Очаква се в състава на алените да се завърне капитанът Николай Бодуров, който пропусна последните срещи поради физически проблем. Полузащитникът Кристиян Малинов изтърпя наказването си и също ще може да играе.

" Левски " резервира минимална опция да стигне до второто място и да избегне баража за класиране за Лига Европа. За задачата сините, които изостават с шест точки от ЦСКА, би трябвало да завоюват двата си мача до края, а алените да изгубят дербито, а по-късно и от " Ботев " (Пловдив) вкъщи в петък.

Треньорът на " Левски " Георги Тодоров съобщи, че би се радвал, в случай че тимът му откажем ЦСКА от купата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР