Левски приема Лудогорец в двубой от 21-ия кръг на efbet

...
Левски приема Лудогорец в двубой от 21-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Левски приема Лудогорец, за да прекъсне ужасяващата серия

Левски приема Лудогорец в дуел от 21-ия кръг на efbet лига. Сблъсъкът започва в 17:45 и ще се играе на стадион " Георги Аспарухов ". Домакините са в сериозна рецесия, защото нямат победа в 10 следващи срещи, а единствената реалистична цел е място в Топ 6. Столичният гранд бе придружен от съществени проблеми в последните седмици.

Първо пропадна договорката с компанията на Драган Шолак, след което изпълнителният шеф Иво Ивков загатна, че може да напусне клуба поради разлики с мажоритарния притежател Наско Сираков. Положителното в лагера на " сините " е привличането на Джавад Ел Джемили, който дебаркира от кипърския Акритас.
 Само един футболист на Левски е вкарвал гол на Лудогорец за състезание
Само един футболист на Левски е вкарвал гол на Лудогорец за състезание

Вижте кой е той

Старши треньорът  Станимир Стоилов ще може да разчита на него в днешния мач. Мъри няма да може да употребява само дълготрайно контузения Билал Бари, както и на Жереми Петрис. Под въпрос остава  и Асен Митков.

Лудогорец от своя страна отпадна от евротурнитите предходната седмица от белгийския Андерлехт след проваляне на дузпи. " Орлите " изгубиха с 1:2 в постоянното време, макар че в предходната среща завоюваха с 1:0 в Разград. Разградчани заемат втората позиция с 49 точки на четири от водача ЦСКА. 

Наставникът Анте Шимунджа ще разполага съвсем с целия състват, с изключение на Аслак Фон Витри, който се контузи в гостуването на Андерлехт. С тежки контузии са Рик Джонатан и Диниш Алмейда.
 Шимунджа сменя схемата на игра против Левски
Шимунджа сменя схемата на игра против Левски

Наставникът може да заложи на групировка 3-5-2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР