Левски приема Локомотив Пловдив в последния мач от 21 кръг

...
Левски приема Локомотив Пловдив в последния мач от 21 кръг
Коментари Харесай

Левски ще скъсява дистанцията до върха

 Черно море писа двойка на ЦСКА в дебюта на Любо Пенев  Натрупани картони мъчат Левски и ЦСКА преди дербито
Левски приема Локомотив Пловдив в последния мач от 21 кръг на Първа Лига. " Сините " ще опитат да се възползват от неверните стъпки на ЦСКА и Лудогорец, с цел да се приближат по-близо до противниците си в класирането. При победа разликата до втория ЦСКА ще бъде единствено точка, а другата седмица двата тима ще имат пряк конфликт. Към момента пасивът по отношение на водача Лудогорец е 11 точки.

Срещата против " смърфовете " ще бъде формален дебют за старши треньора на Левски Георги Дерменджиев, а със синия екип ще излязат още веднъж вратарят Николай Михайлов и нападателят Валери Божинов. Новото попълнение Мартин Райнов също се чака да стартира като титуляр, а Живко Миланов остана отвън групата за мача. 

В отбрана Дерменджиев съвсем несъмнено ще разчита на Милош Цветкович, Давид Яблонски, Нуно Рейш и Иван Горанов. Пред тях ще бъдат Райнов и Кали Тиам, до момента в който Давиде Мариани ще има по-офанзивна роля. По двете крила пък ще работят Паулиньо и Кабрал.

Настроението в Локомотив Пловдив е положително, защото тимът не позволи нито една загуба в контролите, които изигра. " Черно-белите " ще разчитат най-вече на статични положения и солидна игра в отбрана, с цел да се доберат до позитивен резултат. Бруно Акрапович още веднъж ще заложи на Анте Аралица на върха на офанзивата. Той ще бъде подпомаган от Димитър Илиев, а Момчил Цветанов и Бирсент Карагерен ще оперират по двата фланга. В защита главната роля ще имат Димитър Везалов и Стивън Езе, които ще би трябвало да стопират набезите на сините нападатели.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР