Левски приема Локомотив Пловдив в мач от 15-ия кръг на

...
Левски приема Локомотив Пловдив в мач от 15-ия кръг на
Коментари Харесай

Нов сблъсък София – Пловдив: Левски срещу Локомотив

Левски приема Локомотив Пловдив в мач от 15-ия кръг на efbet Лига.

Срещата е през днешния ден от 19:45 часа на " Герена ", а основен арбитър ще е Драгомир Драганов.

Двубоят е предстоящ с голям интерес поради съперничеството сред двата тима, както и моментното им класиране. " Сините " влизат в мача на пето място с 25 точки. Столичани не съумяха да стигнат до триумфа в последните си две срещи и ще са пределно стимулирани да спрат тази серия пред своите правилни почитатели. В същото време " смърфовете " се показват ужасно от началото на сезона и имат три точки повече от днешния си противник.

Левски е с съвършен домашен баланс. В 5 мача на " Герена " тимът записа пет победи, в които даже не е позволил гол. Локомотив също играе доста мощно вкъщи, само че е неуверен при визитите си.

Треньорът на " сините " Станимир Стоилов няма проблеми с контузени и осъдени играчи, като единственото изключение е Билал Бари. През седмицата разнообразни недоволства имаха Келиан ван дер Каап, Цунами и Георги Миланов, само че и тримата ще са на линия за мача. В състава ще се завърне Жереми Петрис, който до неотдавна лекуваше контузия. Очаква се титулярно място да получи и Абдулахи Шеху.

Локомотив Пловдив няма да може да разчита на Петър Витанов, който е с контузия и отпадна от групата на тима. Очаква се неговото място в титулярния състав да заеме Георги Каракашев. Най-вероятно измежду титулярите ще се завърне и Преслав Боруков.

Днешният мач сред Левски и Локомотив Пловдив е част от безконечната борба сред градовете София и Пловдив. Само преди дни следващото й издание приключи с победа на ЦСКА над Ботев в Коматево. Практиката в тези забележителни дуели е такава, че се помни всяко пловдивско изригване, изключително когато е на територията на столицата. Предпоставките за сходен процес на събитията са налице. С едно изключение против Хамрун, Левски не е губил в „ Подуяне “. Но през днешния ден се изправя против допустимо един от най-неприятните противници.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР