Левски приема Етър в последния за деня двубой от 25-ия

...
Левски приема Етър в последния за деня двубой от 25-ия
Коментари Харесай

Левски ще опита да продължи по победния път срещу Етър

Левски приема Етър в последния за деня дуел от 25-ия кръг на Първа лига в опит да реализира втора победа през седмицата след триумфа с 3:2 над Черно море във Варна.

" Виолетовите " пък търсят първи триумф под управлението на основния си управител Красимир Балъков. В предходния кръг " болярите " оказаха сериозна опозиция на ЦСКА-София, което предвещава забавен конфликт на " Георги Аспарухов " през днешния ден от 17,30 часа.

В идващия кръг Левски играе точно с ЦСКА-София, а двама съществени играчи на " сините " - Жорди Гомес и Васил Панайотов, рискуват да го пропуснат, в случай че получат жълти картони през днешния ден.

Треньорът на Левски Делио Роси ще заложи на вратата още веднъж на Николай Кръстев, защото капитанът Божидар Митрев остана отвън групата заради травма в рамото. Италианският експерт ще направи някои ротации, като най-големите му алтернативи са в защитата. В халфовата линия се завръща Нашименто, а по двата фланга ще работят Прохазка и Паулиньо. Атаката ще е в лицето на Обертан и Ривалдиньо.

Етър идва заздравен на " Герена ", откакто в състава след санкции се завръщат Алуин Баара и Пламен Гълъбов. Аут обаче е Пехливанов.

Левски няма получен гол вкъщи, само че почитателите желаят по-атакуваща игра и следва да забележим дали " сините " ще отговорят на упованията на последователите си.
Вероятни сформира:
Левски: Кръстев, Фигерейдо, Яблонски, Ейолфсон, Горанов, Тиам, Нашименто, Прохазка, Обертан, Паулиньо, Ривалдиньо.
Етър: Иванов, Атанасов, Василев, Гълъбов, Пашов, Сърмов, Батрович, Манев, Руменов, Стоянов, Бадара.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР