Левски приема Ботев (Пловдив) на стадион Георги Аспарухов в първи

...
Левски приема Ботев (Пловдив) на стадион Георги Аспарухов в първи
Коментари Харесай

Обновеният Левски с тежък тест на старта

Левски приема Ботев (Пловдив) на стадион " Георги Аспарухов " в първи дуел за двата отбора от пролетния дял на Първа лига. Срещата е мач номер 2000 за " сините " в елита на България и стартира в 17:30 часа.

Срещата ще бъде първи тест за актуализирания Левски. " сините " привлякоха седем нови футболисти през зимната пауза, а някои от тях ще стартират от първата минута против " канарчетата ". Треньорът Делио Роси пък съумя да организира цялостна подготовка и ще се види дали е съумял да стартира смяна в Левски към по-офанзивен и зрелищен футбол, за какъвто приканват почитателите.

" Сините " изостават на съществено от съперниците си в челото, само че ще се борят до последно.

Треньорът на Роси се чака да стартира мача с най-малко четирима от новите играчи. На вратата ще бъде Митрев, а пред него в отбрана ще работят Цветкович, Яблонски, Ейолфсон и Фигейредо. Нашименто и Гомес ще са двойката в средата на терена, която ще вързва играта на " сините ".  Вероятно Обертан ще застане зад нападателя Станислав Костов, само че може и да бъде изместен на крилото, а Нашименто да работи като плеймейкър. Бразилецът Паулиньо също се чака да стартира като титуляр, а също по този начин и Роман Прохазка.

Носителят на Купата и Суперкупата на България - Ботев, е в серия от 12 следващи мача без загуба.

Очаква се Николай Киров да пусне в игра Чворович на вратата и Панов, Димов, Пиргов и Минев в защита. Юсеин ще е в ролята на отбранителен халф, а пред него в средата на терена ще стартират Балтанов и Афонсо. Неделев и Ндонгала ще работят по двете крила, а на върха на офанзивата ще стартира Кампос.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР