Левски представи официално Делио Роси като треньор. Пресконференцията на Герена

...
Левски представи официално Делио Роси като треньор. Пресконференцията на Герена
Коментари Харесай

Впечатлението от Левски?! Вижте отговора на Делио Роси, беше повече от оскъден...

Левски показа публично Делио Роси като треньор. Пресконференцията на Герена стартира към 17:50 часа, а Роси приказва към петнайсетина минути. Предлагаме ви цялото изявление на италианеца.

А ТУК може да прочетете просторен етюд за него.

-Господин Роси, какви са вашите цели?
-Последните 19 години работих единствено в Италия, водих единствено италиански тимове. Тъй като съм човек, който желае да се потвърждава и обича провокациите, по този начин пристигна моментът, в който да опитам ново предизвикателство да реализира триумфи в Левски.

-Защо избрахте тъкмо Левски и имахте ли оферти от други тимове?
-Да, имах и други предложения. Собственикът на клуба ми сподели, че ме желае и желае да работим дружно. Това ме накара да избера Левски.

-При договарянията за нов треньор притежателят Спас Русев сподели, че е чул определението за Левски „ латентен колос “. Смятате ли, че ще го разсъните?
-Няма да давам обещания. Собственикът не е желал от мен да давам обещания. Той ме помоли да се опитам да изградя нов жанр на игра, организация и това да са основите, върху които клубът да върви нагоре и напред. Аз не съм вълшебник и нещото, което ме помоли и притежателят е с работата си да съумея да реализира това нещо. Мисля, че ще съумея. Надявам се да имам време за работа, тъй като този развой изисква най към този момент време. Не можем първо да желаеме да тичаме без да сме се научили да вървим. Не знам какъв брой време ще ми е нужно, само че ще съумея да направя Левски тим на високо равнище.



-От Левски се интересува най-малко половин България. Смятате ли, че ще извършите Левски подобен, че да доставя наслаждение?
-Искам постоянно да диря успеха, което е всекидневно за клуб като Левски. Най-важното е, когато тимът играе, самите почитатели да виждат жанр на игра, който да е различим. Несъмнено тогава и успехите ще дойдат.

-Какви са усещанията ви от Левски?
-Има да се работи.

-Има ли потребност от нови футболисти?
-Първо би трябвало да се срещна с материала, който имам и да го направя в къси периоди. Ще кажа характерностите на подобаващи играчи, които ми трябват. Но не аз договарям за тях. Просто ще кажа дали ще ми трябват нови футболисти и с какви характерности. Но с цел да се търси, първо би трябвало да забележим какво имаме у дома. Трансферният прозорец затваря на 31 август, само че с цел да не станат неточности, не би трябвало да се бърза.

-Когато чуем италиански треньор, постоянно се сещаме за здрава отбрана. Какво да чакаме от вас?
-Основното нещо, което един добър тим би трябвало да има и в двете етапи на игра да бъде еднообразно добре уравновесен. Отбор, който печели, не играе единствено в офанзива. Всеки уравновесен тим постоянно има триумф.

-Появи се едно клипче, на което сте много невъздържан. Кой ще бъде първият набит в България - футболен арбитър, публицист или...
-Това е епизод, поради който съм се извинил на самия футболист. Един човек не би трябвало да бъде подложен на критика за един епизод, а за всички неща, които е направил в живота си. Искам почитание и давам почитание.
ВЕСЕЛИН РУСИНОВ/БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР