Левски представи новия генерален спонсор и показа екипите за догодинаНа

...
Левски представи новия генерален спонсор и показа екипите за догодинаНа
Коментари Харесай

Левски представи новия генерален спонсор и показа екипите за догодина

Левски показа новия общоприет спонсор и сподели екипите за следващата година
На конференция на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" Левски показа новия общоприет спонсор на клуба - българската компания за спортни залози efbet, съобщи кореспондент на БГНЕС. Сделката ще влезе в действие от 1 януари 2019 и е за период от три години. Финансовите параметри по договорката не бяха оповестени. "Сините" демонстрираха и по какъв начин ще наподобяват екипите с логото на компанията начело, като в ролята на манекени се превъплътиха Николай Михайлов и Станислав Костов.

"Efbet показва огромен професионализъм и отношение в работата си с нас досега и сме радостни, че в този момент навлизаме в ново по-голямо партньорство. Тяхната помощ няма да е единствено финансова, а и организационна. Силно сме впечатлени от тяхното внимание към детайлите. Надявам се дружно да реализираме по-големи цели в бъдещето. Договорът е тригодишен, а по финансовата част мога да кажа, че сумата е забележителна за българските стандарти", регистрира изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов.

"Изключително сме удовлетворени, че работим с Левски все по-активно - ставаме общоприет спонсор. През последните четири години ние работихме с клуба и виждаме, че той има планове, които ще се опитат да върнат славата му на един от най-успешните в България. Искаме да създадем Левски по-стабилен финансово, да му помогнем да сбъдне фантазиите си и да радва от ден на ден своите фенове", съобщи корпоративният управител в efbet Валентин Божилов. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР