Левски прави опит да си върне крилото Станислав Иванов. В

...
Левски прави опит да си върне крилото Станислав Иванов. В
Коментари Харесай

Левски опитва да си върне Станислав Иванов

Левски прави опит да си върне крилото Станислав Иванов. В последните дни се заприказва, че някогашният състезател на " сините " е наклеветен за преследване от сегашния му клуб Чикаго Файър. В момента Стаси е в България и се оглежда за нов тим. Емисари опипват почвата към опцията да се завърне на " Герена ", откъдето през 2021 година бе продаден в Съединени американски щати. Тогава на " сините " незабавно им трябваха пари и с изключение на с Иванов се разделиха и с Паулиньо и Найджъл Робърта.

Според осведомени обаче възможностите за завръщане на Иванов на " Герена " са съвсем нулеви, въпреки че в Левски имат незабавна потребност от нападател. По-скоро в клуба ще привлекат състезател от Бразилия, като Станимир Стоилов към този момент има няколко набелязани имена.
 Чикаго Файър ще опита да продаде Станислав Иванов Чикаго Файър ще опита да продаде Станислав Иванов
В същото време Станислав Иванов е много по-близо до Берое. Клубът от Стара Загора също с пробва да го притегли в редиците си. Заралии търсят нови попълнения, с които да вдигнат равнището напролет и са насочили взор към този футболист.

Иначе Иванов е спряган и за Сейнт Луис Сити. Новаците в МЛС ще имат опцията да сглобят състав с футболисти, които са оповестени за ненужни от останалите членове на елита в Съединени американски щати. Така че има действителен късмет Стаси да поеме и в тази посока.

" Мач Телеграф "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР