Левски повече искаше купата и я спечели. Треньорите не желаеха

...
Левски повече искаше купата и я спечели. Треньорите не желаеха
Коментари Харесай

Ангел Червенков: Най-слабият финал в историята на ЦСКА

" Левски повече искаше купата и я завоюва. Треньорите не желаеха да поемат непотребни опасности и заложиха на стабилността. Слаба продукция и от двата отбора, само че тази на алените бе напряко безобразна ", съобщи някогашният футболист и треньор на ЦСКА Ангел Червенков.

" Допуснаха обикновени неточности в защита и не реализираха безусловно нищо в нападателен проект. При състояние, че на вратата на Левски е едно младо и неопитно момче, ти не успяваш даже да му дадеш късмет да сбърка. Фактът, че това беше може би най-лежерният мач в кариерата на Пламен Андреев е сладкодумен за продукцията на ЦСКА ", добави той.

" Няма да е пресилено да се направи заключението, че това бе най-слабият край в цялата история на ЦСКА. Дори когато преди четвърт век алените изгубиха доста тежко с 0:5 още веднъж от безконечния противник, те бяха доста по-остри, нападателни и искащи триумфа, имаха напън първоначално и положения. А в този момент – безусловно нищо от самото начало. Левски опита да играе, а ЦСКА опитваше единствено да пречи ", сподели още Червенков.

Сините без да блестят бяха по-организирани, по-активни както в отбрана, по този начин и в офанзива и несъмнено стояха по-добре от своя съперник.

Изненадата, която опита да направи Алън Пардю в стартовия си състав освен не сработи, само че бе цялостен парадокс. Да сложиш десен бек да играе като втори нападател значи, че единствената ти концепция е да разбиваш играта.

А постоянно когато ЦСКА не е нападателен, това е показателно, че нещо съществено не е наред. В халфовата линия на армейците няма нито един футболист с градивни качества. Това е голям проблем, за който отговорност би трябвало да поемат тези, които са ги привличали.

Нямаше нито един състезател на алените, съумял да надиграе директния си противник.

Левски завоюва борбите си по терена както самостоятелно, по този начин и като тим. А ЦСКА съобщи купата без пердах ", показа пред Тема Спорт треньорът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР