Левски постигна споразумение за привличането на Джавад ел Джемили, пише

...
Левски постигна споразумение за привличането на Джавад ел Джемили, пише
Коментари Харесай

Левски се е разбрал с мароканско крило

Левски реализира съглашение за привличането на Джавад ел Джемили, написа " Тема Спорт ". 20-годишното крило е приело офертата на " сините " и ще се раздели с кипърския Акритас по взаимно единодушие.

Все още не е ясно по кое време мароканецът с испански паспорт ще се причисли към новите си съотборници. Това може да стане още в събота на лагера в Дубай. Тогава отборът на Станимир Стоилов се изправя в петата си контрола среку малайзийския Джохор. Съществува и вид атакуващият футболист да дойде непосредствено в София на 1 февруари, когато е краят на лагера на " сините " в емирството.

През този сезон 20-годишният Ел Джемили е бил на терена в 15 дуела за Акритас, в които е осъществил 2 попадения. За последно е играл на 13 януари при загубата с 0:1 от Олимпиакос (Никозия).

Заради идния си трансфер в Левски футболистът не попадна в групата на Бруно Акрапович за гостуването на АПОЕЛ (Никозия) (0:2) и днешното домакинство на Кармиотиса. Наскоро Акритас притегли атакуващият футболист Марсело Торес, който би трябвало да замести напускащия мароканец.

Джавад ел Джемили ще даде спомагателни варианти на Станимир Стоилов за офанзивата. Той може да работи като дясно и ляво крило, както и в ролята на плеймейкър.
 Мариян Огнянов: Играех със старите бутонки на Вагнер и Бардон, от време на време ми бяха огромни
Мариян Огнянов: Играех със старите бутонки на Вагнер и Бардон, от време на време ми бяха огромни

" Стоилов промени футбола и треньорството в България "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР