Левски посреща Ботев в един от най-интересните мачове от 21-ия

...
Левски посреща Ботев в един от най-интересните мачове от 21-ия
Коментари Харесай

Първи пролетен тест за Левски и Ботев

Левски посреща Ботев в един от най-интересните мачове от 21-ия кръг, с който се възобновява борбата в Първа лига. Двубоят е на 18 февруари от 17.30 часа на стадион „ Георги Аспарухов “ и ще може да бъде наблюдаван с Gong.bg, по GONG PLAY, по PLAY DIEMA XTRA, по DIEMA SPORT и по Дарик радио .

Преди срещата Левски заема краткотрайното трето място в класирането с 39 точки, до момента в който „ канарчетата “ са пети с 32.

По време паузата „ сините “ се укрепиха със седем нови попълнения. На „ Герена “ се завърна Аймен Белаид, а към отбора се причислиха още Станислав Костов, Паулиньо, Ривалдиньо, Фелише Нашименто, Афонсо Фигейредо и Хали Тиам.

Петима пък си потеглиха. Нападателят Жуниор Мапуку бе продаден за половин милион евро в Китай, Димитър Пиргов пое към Ботев, а Мики Орачев, Алекс Боримиров и Александър Любенов бяха преотстъпени.

Левски организира подготовката си в Малта, а в инспекциите, които изиграха момчетата на Делио Роси, записаха пет победи две ремита и една загуба.

При Ботев, както бе упоменато нагоре, Димитър Пиргов укрепи отбраната, а с него дойде и бранителят Филип Филипов. Диего Кампос ще оказва помощ на пловдивчани в офанзива.

Разделилите се с носителя на Купата на България са шестима. Техните имена са: Фернандо Виана,Кристиян Димитров, Тони Тасев, Яя Меледже, Крум Стоянов и Радослав Апостолов.

По време на подготовката момчетата на Николай Киров изиграха седем контроли. В тях записаха две победи, две равенства и три загуби.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР