Левски помете втородивизионния Септември (Симитли) със 7:0 като домакин и

...
Левски помете втородивизионния Септември (Симитли) със 7:0 като домакин и
Коментари Харесай

"Левски" вкара 7 гола и е на 1/4-финал за купата

" Левски " опустоши втородивизионния " Септември " (Симитли) със 7:0 като хазаин и се класира на 1/4-финал в шампионата за Купата на България. Това бе трета поредна победа за " сините " в формален мач и най-изразителния триумф за тима от началото на сезона.

Треньорът Станимир Стоилов сподели, че очевидно този шампионат е доста значим за " Левски " и не даде отмора на множеството от титулярите си. Все отново бяха направени някои промени. На вратата беше 16-годишният Пламен Андреев, а измежду титулярите бяха още младите Димитър Костадинов, Мартин Петков и Марин Петков. Именно последният откри резултата в 20-ата мин. Последваха голове на мароканеца Билал Бари в 22-ата и 27-ата мин. След това се разписа Георги Миланов в 68-ата мин., а Бари в 70-ата оформи своя хеттрик. Това бе пети негов гол за последните 3 мача, откакто от идването си в тима през февруари до 16 октомври не се бе разписвал в формален мач.

Разгромът над " Септември " бе завършен от Борислав Цонев в 80-ата мин. и Димитър Костадинов в 82-ата. Резултатът можеше и да е още по-изразителен, само че в 90-ата мин. Борислав Цонев улучи напречната греда.

" Основното условие беше да продължим, желаех да играем добре, с всяка минута да подобряваме представянето си. Трябваше да държим добър темп предвид на времето, което беше студено, с цел да могат хората по трибуните да изпитат наслаждение. Естествено, че има разлика в класите. Симитли е отбор от Втора лига, ние сме " Левски ". Добре беше, че играхме до дъно. Ние не сме играли за резултат . Търсихме добър темп, надзор и движение на игра. Донякъде се получи. Има разлика в класите, с цел да даваме генерални оценки ", разяснява след края Станимир Стоилов .
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР