Левски получи лоша новина относно състоянието на халфа Борислав Цонев.

...
Левски получи лоша новина относно състоянието на халфа Борислав Цонев.
Коментари Харесай

Боби Цонев е с две тежки контузии, ще отсъства дълго

Левски получи неприятна вест по отношение на положението на халфа Борислав Цонев. Футболистът се контузи по време на дуела с Ботев (Враца) и прегледите са посочили, че става дума не за една, а за цели две тежки контузии. Той е със скъсана връзка на коляното, а също така е и с повреден гален. Още при започване на дуела той напусна на носилка, откакто Ивайло Михайлов от врачани се хвърли с главата напред в краката му.

Така Борислав Цонев се причислява към брат си Радослав в лазарета на " сините ". Той е с сходен проблем, само че от предходния мач против Ботев (Пловдив) в Коматево. На близнаците им предстоят интервенции и ще отсъстват от терените най-малко половин година, а е допустимо да не играят и през целия сезон. На двамата разпореждаха огромни очаквания на " Герена ". Те обаче изиграха единствено един цялостен мач дружно на терена - при 3:0 с ЦСКА 1948.

Боби би трябвало да мине на още едни прегледи и в клуба се надяват на по-добри вести, само че това е малко евентуално. По-скоро диагнозата ще бъде доказана.

Контузиите на братя Цоневи, както и продажбата на Стайн Спиерингс, ще отворят серизона дупка в халфовата линия на Левски. Треньорът Георги Тодоров може да употребява в средата Симеон Славчев и Илия Юруков, само че първият е много трошлив и също постоянно се оказва в лазарета, а вторият е в спор с наставника, откакто е изискал трансфер, откакто Тодоров стартира да постанова братя Цоневи след идването им на " Герена ".

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР