Левски получи добра новина от Русия за амбициите си през

...
Левски получи добра новина от Русия за амбициите си през
Коментари Харесай

Контузията на Ивелин Попов не е тежка

Левски получи добра вест от Русия за упоритостите си през новия сезон - Ивелин Попов е с лека контузия и ще бъде изцяло здрав за старта на подготовката със " сините ", написа " 24 часа ".

Звездното попълнение в отбора на Станимир Стоилов получи травма по време на значимата победа на сегашния си отбор Сочи в гостуването на ЦСКА (Москва). Трикратният футболист №1 на България напусна наложително в 27-ата мин, когато към този момент бе маркиран голът за триумфа с 1:0.
 Ясно е с кой номер ще играе Ивелин Попов в Левски
Ясно е с кой номер ще играе Ивелин Попов в Левски

Халфът ще носи фланелката с №10

Направеният ядрено-магнитен резонанс е посочил, че Ивелин е с разтежение в прасеца. Възстановяването ще продължи сред две и три седмици. Това значи, че съветската авантюра на някогашния капитан на националния тим на България завърши, само че той ще е здрав за завръщането на " Герена " в клуба, чийто младеж е.

Сочи има да изиграе още два мача в съветската Висша лига. На 13 май приема " Нижни Новгород ", а на 21 май е гостуването на Динамо (Москва) - директна борба за сребърните медали.

Едно е несъмнено - Ивелин Попов ще се прибере в България като медалист в сезон 2021/2022 на съветската Висша лига. С успеха над ЦСКА Сочи си подсигурява най-малко бронзовите медали, като до последно е в борбата за среброто - с равни точки с " Динамо все още.

34-годишният полузащитник ще бъде показан като футболист на Левски в навечерието на 108-ия рожден ден на клуба, който е на 24 май.
 Ивелин Попов с премия след разгрома на Сочи над Рубин
Ивелин Попов с премия след разгрома на Сочи над Рубин

Той бе определен за " Играч на мача "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР