Левски подписа договор със защитника Иван Горанов. Бранителят се завръща

...
Левски подписа договор със защитника Иван Горанов. Бранителят се завръща
Коментари Харесай

Официално: Бивш син капитан се завърна в Левски

Левски подписа контракт със бранителя Иван Горанов. Бранителят се завръща в отбора като преотстъпен за една година от белгийския Шарльороа.

Юношата на клуба има зад тила си 108 мача със синята фланелка, в които е отбелязал 4 гола.

За първия тим прави дебют на 2 април 2011 година в турнирен мач против Видима-Раковски. През летния трансферен прозорец на същата година минава в отбора на Берое, с който подписва контракт за период от три години. С беройци печели Купата и Суперкупата на България за 2013 година

В края на 2013 година минава в Литекс, като подписва контракт за три години и половина, а през лятото на 2016 година минава в Локомотив Пловдив.

На 13 юни 2017 се завръща в родния Левски. Подписва контракт за 3 години и се постанова като титулярен ляв защитник. На 18 април 2018 отбелязва първия си гол със синята фланелка против ЦСКА. На 8 август 2018 удължава договора си с 3 години. Става капитан на „ сините “ и получава повиквателна за националния тим на България, за който дебютира на 6 септември против Словения в мач от Лигата на нациите. Превръща се в закрепостен титуляр и един от най-постоянните играчи на Левски, а през 2020 година минава в „ Шарльороа “, от където се завръща още веднъж при „ сините “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР