Левски подготвя промени в ръководството си в средата на август.

...
Левски подготвя промени в ръководството си в средата на август.
Коментари Харесай

"Левски" ще направи промени в ръководството в средата на август

Левски " приготвя промени в управлението си в средата на август. Клубът разгласи в Търговския указател, че на 14 август на " Георги Аспарухов " ще се организира общо заседание на акционерите.

В дневния ред са включени седем точки, като последната е обвързвана с смяна на състава на Надзорния съвет на " Левски ". В момента в него има трима членове - притежателят Спас Русев, синът му Евгени Русев и някогашният футболист на тима Кирил Ивков.

" Не мога да ви кажа какви ще са проблемите в Надзорния съвет. Това не е информация за обществена консумация ", сподели изпълнителният шеф на " Левски " Красимир Иванов пред " Дневник ".

На общото заседание би трябвало да бъдат признати финансовият доклад и отчетът на инспектора, направил инспекция на доклада.

Миналото лято " Левски " си сложи за цел за първи път да излезе на облага в края на годината. Иванов отхвърли да показа данни за финансовите резултати, а докладът към момента не е оповестен в Търговския указател.

Въпреки това в поканата за привикване за общото заседание е разказано като предложение, че " заради липса на облага за 2017 година общото заседание на акционерите не взема решение за систематизиране на облага и попълване на фонд " Резервен " за 2017 година " Миналата есен Русев съобщи, че за първи път от 10 години клубът няма да е на загуба.

В началото на 2017 година притежателят на " Левски " сподели, че клубът е в на практика във банкрут. По това време Иванов разгласи пред почитателите, че " Левски " има отговорности в размер на 26.2 млн. лв.. Впоследствие Русев пое интензивно ръководството и през лятото бяха привлечени Делио Роси и няколко известни футболисти.

В състезателен проект тимът пропусна да завоюва първо отличие от девет години, като загуби от " Славия " след дузпи във финала за Купата на България.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР