Левски победи Витоша Бистрица с 2:0, но успехът по никакъв

...
Левски победи Витоша Бистрица с 2:0, но успехът по никакъв
Коментари Харесай

Аврам Грант или Делио Роси сменят Митов на "Герена"?

" Левски " победи " Витоша " Бистрица с 2:0, само че триумфът по никакъв метод не обезпечава безоблачно бъдеще отпред на клуба на треньора Николай Митов. Той съобщи, че управлението на отбора го е уверило, че ще продължи работата си със " сините ".

" Каквото зависи от мен, го върша. Ако има нещо да се прави, управлението да каже. С тези трудове не печели тимът. Всичко е в ръцете на управлението. Нищо не мога да разясня ", безапелационен е Митов.

За негови заместници са спрягани експерти от чужбина - Аврам Грант и Делио Роси.

Грант има опит в британското състезание, като е водил отборите на " Челси ", " Портсмут " и " Уест Хем ". Той е четирикратен първенец на Израел, а със " сините " от Лондон игра край на Шампионската лига през 2008 година Очаква се договарянията с него да се водят персонално от притежателя на " Левски " Спас Русев през днешния ден в столицата.

Другият претендент за основното място на треньорската пейка на стадион " Георги Аспарухов " идва от Италия. Делио Роси е сменил над 15 клуба в своята кариера като ментор. Най-големият му триумф идва през 2009 година, когато печели Купата на Италия с " Лацио ". През 2011 пък губи финала в същата конкуренция отпред на " Палермо ". Очаква се той да дойде у нас за договаряния на следващия ден (1 август).

От " Георги Аспарухов " отхвърлят публично всички появили се в медиите спекулации.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР