Левски победи ЦСКА с 3:0 гейма в отложен мач от

...
Левски победи ЦСКА с 3:0 гейма в отложен мач от
Коментари Харесай

Левски не срещна затруднения с ЦСКА

Левски победи ЦСКА с 3:0 гейма в отсрочен мач от първия кръг на волейболното състезание на България за мъже и се изкачи еднолично на второто място. "Сините " са с три точки зад Хебър и три пред Нефтохимик, откакто се изравниха по мачове с двата съществени противника за купата.

Левски губеше с две точки при започване на първия гейм, само че серия от 11:2 направи "сините " недостижими в този гейм и те го затвориха с 25:20. Втората част бе по-сложна, защото "армейците " поведоха със 7:1 и този път Левски трябваше да прави огромен поврат. Това се случи относително бързо и "сините " направиха серия от 10:3, с цел да поведат в резултата с 11:10.

Левски затвори втория гейм на 22 точки и взе рутинно последната част на 23 с неточност в последното подаване на ЦСКА. Така "червените " останаха предпоследни в класирането с шест точки от осем мача.

Зад ЦСКА е единствено тимът на Пирин Разлог, който отстъпи с 1:3 (23:25, 25:18, 25:17, 25:13) на Монтана по същото време.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР