Левски победи съименика си от Карлово с 4:0 в контролна

...
Левски победи съименика си от Карлово с 4:0 в контролна
Коментари Харесай

Левски смачка с 4:0 съименника си от Карлово в мач за пострадалите от наводненията

Левски победи съименика си от Карлово с 4:0 в контролна среща, която имаше за цел да събере средства за потърпевшите от наводненията в региона.

Всички доходи от виртуални и физически билети за срещата отидоха в помощ на нуждаещите се.

Гостите от София поведоха още в 4-ата минута с гол на Ивелин Попов. Андриан Краев удвои задатъка на отбора в 30-ата минута, а в 42-ата Попето вкара втория си гол в дуела.

През второто полувреме Станимир Стоилов размени целия си състав, като Иван Андонов зае мястото на Николай Михайлов под рамката на вратата и постави капитанската лента. През втората част и юношата Калоян Стрински записа името си измежду голмайсторите, оформяйки крайното 4:0 за Левски.

Преди началото на срещата бяха продадени 2 117 виртуални билета като, несъмнено, приходите и от физическите такива отиват за щедрост. Футболистите на Левски също си закупиха билети, с които да подкрепят самодейността.

Гостите от София поведоха още в 4-ата минута. Ивелин Попов получи акуратен пас от Георги Миланов и с прелестен завършващ удар прати топката във вратата.

В първия четвърт час Левски владееше самодейността. В 12-ата минута Петрис центрира към Роналдо в наказателното поле, само че бразилецът не съумя да насочи прекрасен удар.

В 20-ата минута Миланов изведе Ивелин Попов, който овладя и подаде към Петрис, само че французинът не съумя да трансформира паса в гол. Пет минути по-късно пристигна най-хубавото състояние за Левски Карлово, когато Борис Бисеров остана самичък против Николай Михайлов, само че стреля неопределено с глава.

В 30-ата минута Патрик-Габриел Галчев центрира в наказателното поле, където Андриан Краев от близко вкара за 2:0.

Осем минути по-късно Георги Миланов центрира от корнер, а Краев стреля с глава, само че не откри задачата.

В 42-ата минута Жереми Петрис ужасно резервира топката, даже откакто Мартин Симеонов опита с шпагат да му я отнеме. С ниско центриране французинът откри Ивелин Попов фронтално против вратата и за Попето не бе проблем да се разпише за 0:3.

За втората част Иван Андонов размени Николай Михайлов на вратата на столичани и постави капитанската лента. Никола Църовски, Денис Динев, Калоян Стрински, Васил Василев, Ивайло Марков, Антон Иванов и Нейтън Олдър също се появиха в игра за Левски.

Първата опция за гостите от София бе в 58-ата минута, когато юношата Калоян Стрински насочи мощен удар към вратата на Карастойков, само че стражът на Левски Карлово се оправи с заплахата. Две минути по-късно още веднъж Карастойков бе последната бариера пред гола за Стрински.

Атанас Килов и Мартин Тодорски се появиха в игра в 60-ата минута на местата на Патрик-Габриел Галчев и Абдулахи Шеху. Въпреки замененият състав за второто полувреме отборът на Станимир Стоилов продължи да владее самодейността.

В 78-ата минута Ивайло Марков проби отляво, финтира състезател на домакините и центрира, само че нямаше негов съотборник, който да успее да засече топката във вратата.

При четвъртия си опит Калоян Стрински съумя да се разпише, пращайки топката в опразнената врата за 0:4.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР