Левски победи с лекота 2:0 Витоша Бистрица в мач от

...
Левски победи с лекота 2:0 Витоша Бистрица в мач от
Коментари Харесай

Левски с рутинна победа над Витоша

Левски победи с лекост 2:0 Витоша Бистрица в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. " Сините " не срещнаха съвсем никаква опозиция от новобранеца този сезон и редуцираха на 5 точки задатъка на Лудогорец, който във вчерашния ден приключи 1:1 с Черно море.

Резултата на Герена откри Паулиньо с гол в 24-ата минута. Бразилецът разпечата вратата на гостите, въпреки и с огромна доза шанс. Триходова композиция отдясно сред Нашименто, Дени Алар и Станислав Иванов приключи с центриране на последния към Паулиньо. Първият удар на бразилеца беше спрян, само че след рикошет топката отново отиде до него. При добавката той се ориентира най-добре сред бранителите на Витоша и от легнало състояние добута топката в мрежата за 1:0, съобщи Гонг.

Голът на спокойствието за Левски означи Станислав Иванов в 60-ата минута. При попадението останаха подозрения за засада на Живко Миланов, който получи топката отляво. Центрирането на капитана на Левски бе избито от вратаря Василев право в краката на връхлитащия Станислав Иванов и той нямаше по какъв начин да сбърка на празна врата за 2:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР