Левски победи с 4:0 юношите на клуба (до 19 г.)

...
Левски победи с 4:0 юношите на клуба (до 19 г.)
Коментари Харесай

"Левски" победи юношите си с 4:0

" Левски " победи с 4:0 юношите на клуба (до 19 г.) в образователна игра. Два гола означи изчакващият трансфер Найджъл Робърта (34, 69), а по един път вкараха младите Марин Петков (16) и Ивайло Найденов (75). Автор на асистенцията за последното попадение бе Робърта, с който се свързват и очакванията за приходи в бюджета на клуба за идващия сезон.

Интерес към нападателя на Кюрасао има от " Галатасарай ". Според нидерландския публицист Жерард Бос, от " Левски " също по този начин отказали оферта за Робърта на стойност 1 млн. евро, която била изпратена от " Ференцварош ". Днес от унгарския клуб отхвърлиха да са правили сходно предложение. " Може би с сходни спекулации някой цели да се вдигне цената на играча. Ние изрично не желаем името на нашия клуб да бъде замесвано ", обявиха от " Ференцварош ".

Първото ново попълнение на " Левски " за новия сезон - Орлин Старокин, стартира като титуляр против юношите и игра до почивката. Следващата оповестена контрола на " сините " е на 1 август против " Витоша " (Бистрица) от 18:30 ч. на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР