Левски победи с 1:0 Динамо (Киев) в контрола, която се

...
Левски победи с 1:0 Динамо (Киев) в контрола, която се
Коментари Харесай

Левски с престижен успех срещу украински гранд

Левски победи с 1:0 Динамо (Киев) в контрола, която се изигра в турския курорт Белек, където " сините “ са на предварителен лагер.


За столичани това бе шестата и най-стойностна инспекция от началото на подготовката в Турция, като играчите на треньора Николай Костов реализираха втори триумф. Останалите четири мача бяха изгубени. Патрик-Габриел Галчев в 22-ата минута бе прецизен за " сините “.

Левски стартира интензивно мача, като в 17-ата минута Хосе Кордоба засече с глава подаване на Асен Митков и насочи топката към горния десен ъгъл, само че вратарят на Динамо мазета в корнер. Две минути по-късно играчите на Динамо пропуснаха добра опция, като Краваиев стреля край вратата. В 22-ата минута един от най-хубавите на терена Патрик-Габриел Галчев получи топката пред наказателното поле на Динамо, финтира противник и вкара в долния ляв ъгъл за 1:0.

На почивката в игра за Левски се появи Кристиан Димитров на мястото на Хосе Кордоба. В 58-ата минута " сините " стигнаха до страховит късмет за втори гол, като Галчев откри чудесно Рикардиньо, който пропусна. Няколко минути по-късно бразилският нападател на Левски профука още една добра опция. В 79-ата минута пропуск пред вратата на Динамо направи и Уелтон. Последва и пропуск за Левски на Илиян Стефанов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР