Левски победи Локомотив (Пд) в най-интересния двубой от съботната програма

...
Левски победи Локомотив (Пд) в най-интересния двубой от съботната програма
Коментари Харесай

Левски победи Локомотив с 1:0

Левски победи Локомотив (Пд) в най-интересния дуел от съботната стратегия на шампионата.

" Сините " се постановиха над гостите си с минималното 1:0, след попадение на Найджъл Робърта.

Столичани бяха по-добрият отбор на терена, като на два пъти гредите спасяваха съперниците им от нови голове във вратата на Луков.

Срещата беляза завръщането на Георги Иванов на " Герена ", само че този път като състезателен шеф на пловдивския противник.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:

Първото полувреме предложи на почитателите на " Герена " голям брой положения за отбелязване на попадение в интерес на домакините.

С пропуски пред съперниковата врата се регистрираха Мазурек, Паулиньо и Иванов, като на няколко пъти шансът оказа помощ на гостуващия отбор и вратаря на " смърфовете " Луков.

Стражът на " черно-белите " бе на висота, което спомогна за запазването на нулевото тъждество. Иначе обстановките пред него се редуваха една след друга.

Още в самото начало Паулиньо проби по левия фланг, само че опитът му за центриране не беше сполучлив. Същото важеше и за пробивите на Мазурек, който се опитваше да поеме диригентската палка в средата на терена за " сините ".

В 14-ата минута Миланов стреля рисково от свободен удар, само че топката рикошира в стената и излезе в корнер.

Десет минути по-късно Мазурек центрира, Каргас продължи към Паулиньо, само че в последния миг Ожболт мазета кълбото напред.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР