Левски победи Хебър с 4:0 в мач от седмия кръг

...
Левски победи Хебър с 4:0 в мач от седмия кръг
Коментари Харесай

Такова нещо не се е случвало на Герена от пет години

Левски победи Хебър с 4:0 в мач от седмия кръг на efbet Лига и по този метод записа нещо, каквото не беше постигано на „ Герена “ от пет години.

За първи път от 2017 година „ сините “ завоюваха първите си три семейства за сезона, отбелязва „ Мач Телеграф “. Не може да не се означи, че тогава Левски трябваше да стартира състезание с мач против Лудогорец на „ Герена “, само че той беше отсрочен по избор на „ орлите “.

Така Левски потегли вкъщи през сезон 2017/18 с домашен триумф с 2:0 над Витоша (Бистрица). Този дуел беше бенефис за Николай Митов отпред на отбора поради фиаското против Хайдук (Сплит). След това Делио Роси записа победи с 2:0 над Дунав и с 4:0 против Славия.

Сега под управлението на Станимир Стоилов „ сините “ също започнаха с три победи без позволен гол в първите си три домашен срещи за сезона – 5:0 над Спартак (Варна), 1:0 против Пирин (Благоевград) и 4:0 над Хебър.

Мачът с отбора от Пазарджик постави край и на друга серия на Левски. За първи път от три години отборът съумя да вкара три гола през първите 45 минути. На 12 май 2019 година, с Петър Хубчев отпред, „ сините “ победиха Черно море с 5:1 на „ Герена “, а първото полувреме приключи при резултат 3:0 след попадения на Станислав Костов, Паулиньо и Давиде Мариани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР