Левски победи Дунав Русе с 4:1 като гост, но въпреки

...
Левски победи Дунав Русе с 4:1 като гост, но въпреки
Коментари Харесай

Хубчев след 4:1: Не съм доволен, трябва да вдигнем нивото

" Левски " победи " Дунав " Русе с 4:1 като посетител, само че все пак треньорът Петър Хубчев не е удовлетворен. След мача в Русе той съобщи, че " сините " би трябвало да вдигнат равнището и тимът има потребност от още нови попълнения.
Солиден " Левски " разгроми " Дунав " на старта на шампионата "Сините " победиха с 4:1 и записаха най-изразителната победа в първия кръг на шампионата
" Не съм удовлетворен, единствено резултатът е впечатляващ. Не знам дали не ставаме по-взискателни, само че не мисля, че играхме доста добре. Видяхме много недостатъци. Добре е, че създадохме положения. Вкарахме четири и пропуснахме най-малко още четири. ", стартира Хубчев.

" Вече заявих на момчетата, че би трябвало да вдигнем равнището. За кой ли пък споделям, че ни трябват още хора. Не би трябвало да се хвърляме в огромна еуфория. Не съм доста спокоен. Ядосах се при попадението на " Дунав ", тъй като ние сами си върнахме гола. Това са обикновени неща. Такива неточности няма по какъв начин да стават. "

" Най-доброто беше реакцията ни. Пореден мач, в който играем до края, което е хубаво. "

" Много пъти сме чували какъв брой подъл е резултатът 2:0. Не би трябвало да подценяваме нито една обстановка, да подходим оптимално отговорно. Да, имаме преимущество, само че би трябвало оптимално мъдро да го използваме ", добави Хубчев.

В четвъртък " сините " одобряват на " Герена " " Ружомберок " в мач-реванш от първия прелиминарен кръг в Лига Европа. " Левски " завоюва гостуването в Словакия с 2:0, а в случай че отстрани противника си ще се изправи против кипърския АЕК Ларнака или молдовския " Петрокуб " във втория прелиминарен кръг.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР