Левски победи Ботев (Враца) с 2:0 в контрола, играна на

...
Левски победи Ботев (Враца) с 2:0 в контрола, играна на
Коментари Харесай

Левски победи Ботев в контрола с голове след почивката

Левски победи Ботев (Враца) с 2:0 в контрола, играна на стадион " Георги Аспарухов ". Двата гола паднаха в края на мача и бяха дело на Асен Чандъров и Кристиан Димитров, които се разписаха за първи път със синята фланелка.

През първото полувреме по-опасните положения бяха пред вратата на Николай Михайлов. За Левски бе блокиран удар на Уелтон, Патрик-Габриел Галчев стреля отдалеко в ръцете на Федерико Бариос, а Асен Чандъров стреля с глава около вратата след осъществяване на корнер.

В 32-рата минута Мартин Кавдански направи независим пробив и излезе отдясно самичък против Михайлов, като стреля около вратаря, който не мръдна, а топката мина на сантиметри от външната страна на десния дирек. Малко по-късно и Браян Мендоса от Ботев опита шанса си, като топката още веднъж профуча покрай десния дирек. Малко по-късно Диего Фераресо изпревари Рикардиньо пред вратата на врачани, а в последните минути Михийлов мазета топката от останалия самичък против него Клери Сербер.

В началото на втората част за Левски влязоха в игра Ивелин Попов и Жереми Петрис. В 64-ата минута тъкмо Петрис проби отдясно и върна топката към Попов, който стреля към вратата, само че ударът му срещна тялото на Рикардиньо.

Две минути по-късно Рикардиньо вкара топката във вратата на Ботев след центриране на Галчев, който заигра като ляв бек. Попадението обаче не бе прието, защото нападателят избута с ръце бранителя Антонио Георгиев.

Секунди откакто се появи в игра юношата на " сините " Дейвид Михалев на съумя да вкара от комфортно състояние, като засече в навън центриране на Уелтън.

В 73-ата минута удар на Ивелин Попов от въздуха бе избит от аварийния вратар Красимир Костов в корнер, а след осъществяването му Чандъров стреля с глава покрай десния дирек на вратата.

В 79-ата минута домакините стигнаха до попадение. Ивелин Попов даде прекрасен пас на Чандъров, който си настройки топката и я вкара с мощен шут под напречната греда. Почти незабавно по-късно топката мина през Кристиян Йовов и Антоан Стоянов и стигна до Кристиан Димитров, който от воле и от дребен ъгъл направи 2:0.

Следващата контрола на Левски ще бъде в понеделник (3 април) против Марица (Пловдив), а ден по-късно отборът на Станимир Стоилов ще срещне и Витоша (Бистрица) в инспекция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР