Левски отстъпи с 0:3 на малтийския Хибърниънс в първата си

...
Левски отстъпи с 0:3 на малтийския Хибърниънс в първата си
Коментари Харесай

"Левски" записа тежко поражение от шампиона на Малта

Левски " отстъпи с 0:3 на малтийския " Хибърниънс " в първата си контрола от лагера, който се организира на острова. Тимът на Делио Роси изигра слаби 90 минути и с нищо не съумя да се опълчи на петия в класирането на локалното първенстов.

" Хибърниънс ", който беше първенец през предишния сезон, откри още в третата минута, когато Файла означи с мощен удар. Малко преди почивката малтийците вкараха втори гол посредством Жоао Морейра, който се разписа след удар с глава.

През втората част " Хибърниънс " означи трети гол, който падна в 69-ата минута, а негов създател стана Мпонг. За " Левски " най-хубавите положения бяха на сметкат ана Давид Яблонски и Нелуц Рошу.

Треньорът на сините Роси заложи на нова скица 4-3-3, като привлеченият преди седмица Станислав Костов поведе офанзивата. Въпреки това играта на " Левски " не беше впечатляваща.



" Предполагам, че не е традиционно " Левски " да губи с подобен резултат, само че зависи кой какво е желал да види от този мач. За мен това беше една подготовка, в която желаех да видя повеч физическото положение на футболистите и напредването им по терена ", сподели Роси след срещата.

Той още един път загатна, че се нуждае от нови качествени футболисти, само че препрати въпросите за селекцията към управлението.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР