Левски отново се огледа в един от обещаващите таланти, които

...
Левски отново се огледа в един от обещаващите таланти, които
Коментари Харесай

Левски следи звезда на Втора лига

Левски още веднъж се огледа в един от обещаващите гении, които се подвизават в Септември София. Става въпрос за Реди Каса, който нашумя с маркираните 6 гола в 9 мача. Вчера представители на „ сините “ следиха изявите му по време на семейството на Спортист от Своге. Този път обаче нападателят нямаше ден, а „ виолетовите “ изгубиха с 0:3, написа " Мач Телеграф ".

През лятото Каса бе препоръчан на гранда от сътрудници, само че в последна сметка Живко Миланов и помощниците му не посмяха да рискуват с привличането на толкоз млад футболист. Сега обаче Каса съумя да покаже, че в него има самун, а точно такива играчи търсят на „ Герена “ - млади, които могат да се развиват и да бъдат продадени на преференциална цена. Реди пристигна в Септември от Парма, в чиято школа се развива. За малко е бил чартърен във Фермана. Той има контракт до 2023 година със Септември.

Според експертите има един проблем – прекомерно самостоятелно играе, само че пък качествата му са безспорни. Левски в последните години пазари сполучливо от Септември Сф, който е един от дребното родни тимове, които с подготвеност дават фрагментите си на „ Герена “. В момента там има двама играчи, минали през отбора от „ Красна поляна “. Това са Здравко Димитров и Димитър Костадинов. За привличането на Костадинов персонално настояваше Станимир Стоилов. Това бе един от първите му прехвърляния, откакто се завърна в Левски.

Хубавото при Каса е, че има и италиански паспорт. Така няма да заема място на чужденец. „ Сините “ към този момент имат двама играчи отвън Европейски Съюз – Гьоко Зайков и Хосе Кордоба. Освен това чакат и трети – Цунамито от Бразилия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР