Левски опитва да вземе капитана на Берое Мартин Райнов. Това

...
Левски опитва да вземе капитана на Берое Мартин Райнов. Това
Коментари Харесай

Левски с мерак за капитана на Берое, сините отричат за дълг към Стоичков

Левски пробва да вземе капитана на Берое Мартин Райнов. Това ще е и първият трансфер на новия треньор на "сините " Славиша Стоянович, който още с идването си оповести, че има потребност от нови играчи. Халфът на заралии е играл до този миг в Етър, Сливен, Банско, Хасково, Локо Гражданско отделение и Локо Пд, а и е прочут с това, че постоянно поразява противниковите порти. Той беше трансферна цел на "сините " и на куп още родни отбори, само че подписа нов контракт с Берое. През новия сезон 26-годишният Райнов игра в 3 мача и вкара 2 гола. Миналия сезон той има 35 мача в Първа лига с 2 гола и 4 асистенции, а с изявите си той към този момент постоянно е викан от селекционера на националния тим Петър Хубчев.
Същевременно от Левски отхвърлиха да имат отговорности към Академията на Христо Стоичков в Барселона. Каталунският в. "Спорт " твърди, че от "Герена " дължат 100 000 евро на Камата по прехвърлянето на Божидар Краев в датския Мидтиланд, тъй като врачанецът е минал като младеж и през школата на Ицо в Барселона.
"Трансферът на Краев в системата за прехвърляния на ФИФА е затворен и като част от този развой не са регистрирани финансови отговорности на ПФК Левски към трети страни. Изнесената информация е следващата подправена вест, обвързвана с нашия клуб ", оповестиха от Левски.
Краев стартира кариерата си точно в школата на Стоичков, след което е заведен от единствения българин със "Златна топка " в ЦСКА, само че фамилията на врачанина останало разочаровано от изискванията на "Армията " и по този начин футболистът се озова в Левски. Миналото лято той бе продаден на датчаните за сума от 400-500 000 евро, само че рядко играе за тях.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР