Левски официално продаде десния бек Жереми Петрис на елитния белгийски

...
Левски официално продаде десния бек Жереми Петрис на елитния белгийски
Коментари Харесай

Левски засили Петрис в Белгия

Левски публично продаде десния бек Жереми Петрис на елитния белгийски Шарлероа. Французинът подписа контракт за 3 години с алтернатива за удължение с още две, оповестиха от новия му клуб.

Жереми Петрис отхвърли да подпише нов контракт с Левски и бе изпратен да тренира с втория тим на „ сините “ през последните седмици.

26-годишният футболист е младеж на ФК Пари. Следват престои в италианските Гоцано, Кротоне, Бешелие и Про Верчели. През февруари 2022 идва в България, където подписва с Царско село, а по-късно и с Левски.

Петрис употребява профила си в Instagram, с цел да се сбогува с почитателите на „ сините “ часове, откакто прехвърлянето му в белгийския Шарлероа стана факт.

„ Искам да благодаря на почитателите на Левски за цялата поддръжка, която ми оказаха през тези 2 година, оставате вечно в сърцето ми и до скоро “, написа 26-годишният футболист в профила си в Instagram.

Петрис бе продаден в Шарлероа, с който парафира контракт за 3 години с алтернатива за още 2 сезона, откакто французинът отхвърли да възобнови своя договор на стадион „ Георги Аспарухов “. Десният защитник изигра 53 мача за Левски през интервала си в клуба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР