Левски очевидно ще има доста големи проблеми след раздялата си

...
Левски очевидно ще има доста големи проблеми след раздялата си
Коментари Харесай

Помощниците на Хубчев също искат огромни обезщетения

Левски явно ще има много огромни проблеми след раздялата си с Петър Хубчев. Вече стана ясно, че треньорът упорства да вземе всички заплати, които му се поставят по контракта, който изтича през идващото лято, с цел да разтрогне със " сините ". Това прави 360 хиляди лв., тъй като месечното му заплащане на " Герена " е 30 000 лв.. На този стадий Хубчев е корав в позицията си и даже е оповестил, че е подготвен да даде Левски на ФИФА, единствено и единствено да си вземе парите. Наставникът не се трогва от обстоятелството, че клубът е в сериозна финансова рецесия.

Това обаче не е всичко. Оказва се, че същите искания имат и помощниците на Хубчев - Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян. Те също желаят да получат цялостните заплати до края на контрактите си, с цел да разтрогнат предварително. Всеки от тях получава по 10 хиляди лв. на месец, което оформя общата сума от 360 хиляди лв.. Нещо повече, Георги Донков е подписал със " сините " с немския си паспорт, което няма да разреши на Левски да приключи взаимоотношенията си с някогашния нападател съгласно българското законодателство. Подобен е казусът и с Петър Хубчев. По непотвърдени данни и Апкарян и Амбарцумян са прибегнали до този трик, с цел да си подсигуряват оптимално обезщетение при предварително преустановяване. Първият има немски паспорт, а вторият - арменски.

Така, макар че Левски претърпя неуспех след неуспех под управлението на Хубчев и неговите асистенти, клубът най-вероятно ще бъде съден във ФИФА за общо 720 хиляди лв. от тях!

" Меридиан мач "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР