Левски обяви официално завръщането на Иван Горанов. Левият бек ще

...
Левски обяви официално завръщането на Иван Горанов. Левият бек ще
Коментари Харесай

Левски си върна Иван Горанов

Левски разгласи публично завръщането на Иван Горанов. Левият бек ще играе на " Герена " чартърен от Шарльороа през този сезон.

Защитникът по-рано през днешния ден тренира с тима.

" ПФК Левски подписа контракт със бранителя Иван Горанов. Бранителят се завръща в отбора като преотстъпен за една година от белгийския Шарльороа.

Юношата на клуба има зад тила си 108 мача със синята фланелка, в която е отбелязал 4 гола.

За първия тим прави дебют на 2 април 2011 година в турнирен мач против Видима-Раковски. През летния трансферен прозорец на същата година минава в отбора на Берое, с който подписва контракт за период от три години. С " беройци " печели Купата и Суперкупата на България за 2013 година

В края на 2013 година минава в Литекс, като подписва контракт за три години и половина, а през лятото на 2016 година минава в Локомотив (Пловдив).

На 13 юни 2017 се завръща в родния Левски. Подписва контракт за 3 години и се постанова като титулярен ляв защитник. На 18 април 2018 отбелязва първия си гол със синята фланелка против ЦСКА-София. На 8 август 2018 удължава договора си с 3 години. Става капитан на " сините " и получава повиквателна за националния тим на България, за който дебютира на 6 септември против Словения в мач от Лигата на нациите. Превръща се в закрепостен титуляр и един от най-постоянните играчи на " Левски ", а през 2020 година минава в Шарльороа, от където се завръща още веднъж при " сините ".

ПФК Левски приветства с добре пристигнал още веднъж на " Герена " Иван Горанов и му пожелава доста щастливи мигове със синята фланелка ", написаха от клуба.
 Иван Горанов към този момент тренира с Левски
Иван Горанов към този момент тренира с Левски

Левият бек ще се завърне чартърен на " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР