Левски обяви на официалната си страница във “Фейсбук, че дава

...
Левски обяви на официалната си страница във “Фейсбук, че дава
Коментари Харесай

Сините дават рестарт на кампанията Учи с Левски

Левски разгласи на формалната си страница във “Фейсбук ”, че дава рестарт на акцията “Учи с Левски ”. Това ще се случи в домакинския мач против Ботев (Пловдив) в събота (30 април).
 Официално: Левски подписа с Ивелин Попов Официално: Левски подписа с Ивелин Попов
Ето какво пишат “сините ”:

“Левскари, имаме удоволствието да ви съобщим, че за домакинския мач на „ Герена “ против „ Ботев “ (Пловдив) даваме рестарт на взаимната акция на ПФК „ Левски “ и последователите на клуба, обърната напълно към децата.

„ Учи с „ Левски “ се завръща, а тъкмо преди мача в събота, 30 април, ще си приказваме за две неугасващи митове – „ синята “ икона Георги Аспарухов и огромния Динко Дерменджиев. Две от емблемите на българския футбол бележат паметта на последователите освен с футболните си качества, само че и с безспорните си достолепия като хора. Джентълмени на терена и другари в живота, двамата споделят част от футболния си път както в отбора на „ Ботев “, по този начин и в националния тим.

За техния живот и образец с непознати истории ще ни запознае създателят на „ Синята приказка “ Пепи Димитров, а в края на диалога всички присъстващи ще имат опцията да се снимат и вземат подписи от Александър Александров – Кривия.

И това не е всичко! Както до момента, нашите сътрудници и изкусни сладкари от „ Cakey Bakey “ са подготвили специфични изненади за най-малките.

Припомняме, че срещите са ориентирани към деца до 14 годишна възраст и ще протекат в границите на до 40 мин., тъй че на гостите ни да им бъде занимателно, прелестно и удобно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Изданието на „ Учи с „ Левски “ ще започва в събота, 30.04, на „ Герена “. Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор „ А “ в 15.00 ч., където чиновници на клуба и талисмана Лъвски ще посрещнат всички искащи да участват на срещата деца и техните родители!

Елате на „ Герена “, с цел да учим и да се забавляваме дружно!

Само „ Левски “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР