Левски обяви, че си поставя цел да стане първият български

...
Левски обяви, че си поставя цел да стане първият български
Коментари Харесай

"Левски" се насочи към електронния футбол в опит да заздрави връзката с феновете

Левски " разгласи, че си слага цел да стане първият български футболен клуб, който да стъпи на територията на електронните спортове. За задачата сините ще провеждат шампионат по виртуален футбол измежду ентусиастите си, а двамата най-хубави ще оформят формалния тим на " Левски ".

Надпреварата е по FIFA20, като ще се състои в три кръга - две отворени онлайн квалификации с оптимален брой от 256 участници за всяка от квалификациите (11-12 април) и край, който ще бъде излъчен онлайн. В рамките на онлайн квалификациите ще бъдат излъчени най-хубавите осем играчи, които ще продължат към финалите на шампионата на 18 април.

" Във времена, в които не можем да бъдем дружно в нашия дом - стадион " Георги Аспарухов ", можем да продължим да печелим мачове и отвън футболния терен ", обявиха от " Левски ".

От клуба показват, че следват устрема си да вървят напред, като търсят " всички вероятни разновидности за връзка и колаборация с нашия най-ценен капитал - публиката ".

" Победителите в конкуренцията ще имат достойнството да пазят цветовете на обичания клуб в борби с грандовете на европейския и международен футбол! В композиция с това те ще завоюват и карти за VIP-ложата на стадион " Георги Аспарухов ", както и опцията да разискват и ползват своите тактики с играещия FIFA треньор - Симеон Славчев ", допълват сините.

Срокът за записване е до 11 април, а информация за изискванията има в уеб страницата.

В изискванията на изключително състояние на доста места по света електронните спортове получават спомагателен подтик.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР