Левски няма повече да отговаря на репликите на БФС и

...
Левски няма повече да отговаря на репликите на БФС и
Коментари Харесай

Левски има своя фаворит за нов президент на БФС

Левски няма повече да дава отговор на репликите на БФС и на този стадий нови престрелки с заявления от страна на “Герена ” няма да има. Категоричното мнение на управлението на клуба е до края на тази година да бъде оповестено привикване на ексклузивен конгрес, който да се организира напролет на 2023-та година. И в случай че от централата в Бояна не подхващат подобен ход, ще бъде свикана подписка, инициирана от Левски.

Интересното е, че от “Герена ” се включват в акигационна акция за кандидатура на Лъчезар Танев. С него Наско Сираков също има многогодишно другарство обратно през годините. Двамата бяха сътруднци в мениджърската организация “Танев, Сираков и ко. ” Самият Танев бе първи сътрудник на сегашния треньор на “сините ” Станимир Стоилов и като футболист и като треньор, тъй че и тук на масата има сложено още едно другарство.
 Левски с нова офанзива по БФС: Ако не обявите дата за ексклузивен конгрес, ще го създадем ние! Левски с нова офанзива по БФС: Ако не обявите дата за ексклузивен конгрес, ще го създадем ние!
На този стадий няма безапелационен отговор от мениджъра дали ще се изправи в борба против Борислав Михайлов на очертаващия се идващ ексклузивен конгрес на централата, само че такава концепция се обмисля. Съвсем неотдавна Танев показа в едно свое изявление, че не изключва сходна опция. Той от години живее в Испания и би трябвало да направи много взаимни отстъпки с персоналния си живот и бизнеса, с цел да се върне в България и да одобри това предизвикателство. Танев бе сътрудник и на Борислав Михайлов, както и на сина му Николай, който сега играе в Левски. Същото се отнася и за Георги Иванов, който сега е значима фигура в екипа на Михайлов.

На този стадий упованията са Левски да работи по убаждаването на Танев да се кандидатира, а и по-късно да го поддържа по всевъзможен метод. Ако сътрудникът не направи подобен ход, то разумно е от “Геерна ” да работят по посока Димитър Бербатов, в случай че не се появи неочакван различен претендент, който да е предложение на различен водещ клуб. От последните две заявления на “сините ” ясно проличава, че всевъзможни разновидности за взаимни отстъпки към сегашното управление на БФС са изчерпани.
 БФС отговори на Левски: Възмутени сме! Неприемлива и даже недостойна позиция БФС отговори на Левски: Възмутени сме! Неприемлива и даже недостойна позиция
Не без значение е фактът, че Танев е непосредствен и със служебния министър на спорта Васела Лечева. Така че совалките сега са многопосочни, а развиване се чака в идващите седмици.

“Тема спорт ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР