Левски няма какво да губи и ще играе само за

...
Левски няма какво да губи и ще играе само за
Коментари Харесай

Костов за мача с Айнтрахт: Няма какво да губим, но има какво да спечелим

Левски няма какво да губи и ще играе единствено за победа в мача от пелйофите на футболния шампионат Лига на конференциите против Айнтрахт Франкфурт, съобщи старши треньорът на " сините " Николай Костов. Българският отбор посреща германците в четвъртък от 20:00 часа в първи дуел.

" Няма какво да губим, само че има какво да спечелим. Мисля, че това е нашата добра опция, за целия тим и за целия клуб, да се представим добре. Добре за мен значи да победим. Искам да е ясно за всички, че Левски ще играе за победа ", съобщи Костов на конференция на националния стадион преди мача.

" Не сме паникьосани от това, че играем с Айнтрахт. Уважаваме съперника и се надявам да се представим добре. Това е нашият късмет. Що се касае за публиката ни, тя към този момент потвърди, че е европейска. Срещу Апоел почитателите демонстрираха просвета и образование. Подкрепяха тима до последната минута.

" Разузнахме Айнтрахт и няма какво повече да забележим от първия мач. Това е един от най-хубавите тимове в Германия. Ако би трябвало да съпоставям техния клуб с нашия, то те имат предимство. Отстъпваме и по финанси, и по динамичност, тъй че би трябвало да бъдем мъдри и да работим добре с топката. Когато елиминирахме Апоел, ние виждахме този мач като бонус, защото направихме задоволително. Натрупахме обаче самочувствие и чувствам възторг и религия, че можем да се борим с Айнтрахт ".

От мачовете с Апоел отсъстваше десният бек Жереми Петрис, който се контузи в мач от шампионата против Локомотив Пловдив. Бранителят обаче тренира от понеделник наедно със съотборниците си и съгласно Костов той ще играе в първия мач против Айнтрахт Франкфурт.

" Петрис е подготвен и на следващия ден ще бъде в игра. Системата няма да я кажа, само че имаме проект А и проект Б ", безапелационен бе треньорът.

Капитанът Андриан Краев също е спокоен и стимулиран преди срещата с германците.

" Трябва да излезем спокойни, да подходим мъдро и мисля, че можем да създадем нещо. Всеки един от нас е мечтал да играе в такива мачове и настроението ни е положително. Спокойни сме и сме стимулирани. Знаем, че ще бъде необикновен триумф, в случай че успеем да ги отстраним и да зарадваме нашата аудитория ", съобщи Краев.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР