Левски няма да привлича повече нови футболисти до края на

...
Левски няма да привлича повече нови футболисти до края на
Коментари Харесай

"Левски" приключи със селекцията

" Левски " няма да притегля повече нови футболисти до края на трансферния прозорец. Това разгласи треньорът на " сините " Петър Хубчев след равенството 2:2 с " ЦСКА-София ". В последната седмица се появиха клюки, че " Левски " се пробва да притегли ляв бек, като се говореше за интерес към Талеб Тауата и Виталийс Максименко, само че до трансфер не се стигна.

" Няма да има повече нови футболисти към този миг. Ще работим с тези хора, които имаме в състава в този момент, и би трябвало да ставаме по-добри - всеки за себе си и ние като клуб ", сподели Хубчев след мача. 

" Сините " изпуснаха задатък от два гола против " ЦСКА-София ", а треньорът призна, че равенството е справедливо, макар че неговият отбор би трябвало да съжалява повече.

" По метода, по който се разви резултатът, ние би трябвало да съжаляваме, само че в случай че би трябвало да бъда почтен, равенството е подобаващ резултат. Мачът се печели, когато свърши. Не знам дали нещо се е объркало, просто всеки човек и тим има някакви благоприятни условия, а това бяха нашите благоприятни условия. В никакъв случай не е имало инструкции да се връщат обратно, да не държат топката и единствено да я изритват. Това са краткотрайните благоприятни условия на тима и на избрани хора. Разочарованието е повече ", добави Хубчев, който изясни, че травмите на някои играчи въздействат на представянето на отбора, и даде образец с отсъствието на Франко Мазурек. По време на мача още един футболист на " сините " - Филипе Нашименто, бе заменен поради контузия. 

" Левски " ще организира 5-дневен лагер в Банско по време на паузата за националните тимове. Тимът ще изиграе и една контрола, като противникът към момента не е явен. 

 

УПРЕК

Бившият нападател на " Левски " Валери Божинов разкритикува Петър Хубчев поради това, че държи Николай Михайлов на аварийна пейка. " Не е обикновено народен вратар да не пази. Хубчев го викаше в националния тим, а в този момент не залага на него. Не съм сигурен, само че съгласно мен това е някакво персонално отношение ", сподели пред " Спортал " Божинов, който ще играе за " Ботев " (Враца), откакто прехвърлянето му в Турция пропадна. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР