Левски няма да предложи нови договори на всички играчи, чиито

...
Левски няма да предложи нови договори на всички играчи, чиито
Коментари Харесай

Колев: Левски няма да преподпише с всички футболисти

Левски няма да предложи нови контракти на всички играчи, чиито договори изтичат в края на шампионата. Някои от футболистите няма да останат на “Герена” след актуалното състезание. Това разкри изпълнителният шеф на “сините” Павел Колев пред " Sportal.bg ". Към момента измежду хората с изтичащи договори са Кали Тиам, Живко Миланов, Мартин Райнов, Филипе Нашименто, както и младият Ивайло Найденов. Асен Чандъров пък е чартърен от Септември с алтернатива за закупуване.

“Не всички ще получат предложение за нов контракт. Това е нещо, което ще преценяме със старши треньора и спортния шеф. С някои сме почнали диалози, с други - не още, с трети най-вероятно въобще няма да стартираме. Това обаче избирам да остане в кухнята на клуба и желая да прикани всички последователи за самообладание. Когато има нещо публично, ще го съобщим посредством клубния уебсайт, както стана със Станислав Костов. Нека до момента в който вървят диалози да не изнасяме информация, тъй като от време на време нещата се усложняват, в случай че излезе такава”, сподели Колев.

По отношение на зимната селекция шефът на “сините” разкри, че се работи интензивно по привличането на нови футболисти, само че това няма да се случи непременно. Що се отнася до спекулациите за интерес към играчи на отбора от страна на други клубове, Колев съобщи, че няма истина в сходни информации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР