Левски няма да предложи нови договори на всички играчи, чиито

...
Левски няма да предложи нови договори на всички играчи, чиито
Коментари Харесай

Левски няма да предложи нов контракт на някои от играчите с изтичащи договори

Левски няма да предложи нови контракти на всички играчи, чиито договори изтичат в края на шампионата. Някои от футболистите няма да останат на “Герена” след актуалното състезание. Това разкри изпълнителният шеф на “сините” Павел Колев в предаването “ От дузпа в тъч ” на Sportal TV . Към момента измежду хората с изтичащи договори са Кали Тиам, Живко Миланов, Мартин Райнов, Филипе Нашименто, както и младият Ивайло Найденов.

“Не всички ще получат предложение за нов контракт. Това е нещо, което ще преценяме със старши треньора и спортния шеф. С някои сме почнали диалози, с други - не още, с трети най-вероятно въобще няма да стартираме. Това обаче избирам да остане в кухнята на клуба и желая да прикани всички последователи за самообладание. Когато има нещо публично, ще го съобщим посредством клубния уебсайт, както стана със Станислав Костов. Нека до момента в който върят диалози да не изнасяме информация, тъй като от време на време нещата се усложняват, в случай че излезе такава”, сподели Колев.

По отношение на зимната селекция шефът на “сините” разкри, че се работи интензивно по привличането на нови футболисти, само че това няма да се случи непременно. Що се отнася до спекулациите за интерес към играчи на отбора от страна на други клубове, Колев съобщи, че няма истина в сходни информации.

“Работи се непрестанно по селекцията. Ще създадем всичко допустимо, само че не и непременно, да вземем нужните играчи. Идеята е да вдигнем класата на тима, най-много в една избрана зона - халфовата линия. Официално предложение или деклариран интерес към някой наш състезател няма. В това съм безапелационен и ми е доста занимателно да чета част от тези информации. Явно като има някакъв вакуум за Левски от осведомителна позиция, би трябвало да се запълни, без значение дали е по съответен метод. Единствено за Станислав Иванов има някакви подпитвания оттук-оттам, само че това е надалеч от формалния метод, по който се случва в европейския футбол”, сподели Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР