Левски няма абсолютно никакъв интерес към нападателя на ФКСБ Харлем

...
Левски няма абсолютно никакъв интерес към нападателя на ФКСБ Харлем
Коментари Харесай

Левски с нулев интерес към Бизона

Левски няма безусловно никакъв интерес към нападателя на ФКСБ Харлем Гноере, научи ТОПСПОРТ . Преди дни в румънските медии се появиха информации, че " сините " са един от двата клуба, изявили предпочитание да се подсилят с 31-годишния футболист.

Нашата медия към този момент Ви осведоми, че от " Герена " не търсят нападател за зимната си селекция. Освен това Бизона по никакъв метод не се вписва в заложените критерии за нови футболисти в Левски - да са към 25-26 годишни, които по-късно вероятно да бъдат продадени и клубът да бъде на облага от привличането им. Евентуални взаимни отстъпки биха се създали с футболист като Николай Бодуров. Гноере изрично не попада в трансферните проекти на Петър Хубчев.

Левски е доста покрай реализирането на трети трансфер. След Симеон Славчев и Деян Лозев, клубът е пред автограф с холандския халф Стайн Спирингс. Очаква се в идващите дни договорката да бъде финализирана.

ТОПСПОРТ научи още, че трансферната сума, която " сините " ще платят за плеймейкъра е по-малка от 500 хиляди евро, каквато информация се появи. Освен това за Деян Лозев не са платени 250 хиляди евро, както се твърди, а към 150 хиляди лв..
 В Румъния пращат Харлем Гнохере в Левски
В Румъния пращат Харлем Гнохере в Левски

Сините " са един от двата тима, декларирали предпочитание да привлекат Бизона през зимата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР