Левски не планира раздяла със звездите на отбора Николай Михайлов, Валери

Левски не планира раздяла със звездите на отбора Николай Михайлов, Валери ...

"Левски" отрича неубедително за напускане на звездите.


"Левски" не планира раздяла със звездите на отбора Николай Михайлов, Валери Божинов и Станислав Костов, обяви изп. директор на клуба Павел Колев. И веднага след това каза, че всичко е въпрос на оферти и преговори.

"Не мога да обхвана всички слухове и теории. Няма такова нещо, че звездите искат да си тръгват. С Николай Михайлов разговаряме и на практика сме уточнили нещата, само въпрос на време е да стигнем до решение. Интерес към него не липсва и трябва да си даваме сметка, че "Левски" може да се окаже неконкурентоспособен да го задържи. Това е въпрос на разговори и изчакване. Няма планове за раздяла нито с Валери Божинов, нито със Станислав Костов на този етап. Не виждам какъв здрав разум може да има в тезата, че "Левски" може да се раздели с лека ръка с нападател, вкарал 24 гола през сезона. Ако дойде добра оферта за него, ще седнем да разговаряме. На първо място за нас е важно желанието на футболиста и той да получи условия, които да го удовлетворяват", заяви Колев пред "Гонг". 

Вече се появи информация от кипърското издание "Спортайм", че местните "Аполон" и "Омония" се интересуват от Костов, който е искан и от турски клубове. А нападателят каза: "Ако дойде някоя оферта, която удовлетворява клуба, ще мисля. Но се радвам, че съм в "Левски", така че на този етап не мисля за нещо друго".

Костов коментира и факта, че треньор на "Левски" вече е Петър Хубчев, който го пренебрегваше за националния отбор: "Доста треньори сменихме този сезон, така че идването му се прие нормално. Надяваме се другия сезон да имаме много поводи за усмивки заедно. Конфликт с г-н Хубчев никога не съм имал. Каквото е имало, винаги сме си казвали в очите. Ако заслужавам, ще играя".

Източник: segabg.com