Левски набеляза трансферна цел №1. Става дума за нападателя на

...
Левски набеляза трансферна цел №1. Става дума за нападателя на
Коментари Харесай

Берое поиска голяма сума за своята звезда от Левски

Левски набеляза трансферна цел №1. Става дума за нападателя на Берое Себастиян Вия, който от началото на годината показва доста висока класа из родните терени. Шефовете на заралии обаче шокираха " сините " с цената на колумбиеца, към който гравитират куп кавги.
Прочетете още
От Стара Загора са поискали 2 800 000 евро за Себастиян Вия по време на формалните диалози сред двата клуба, които са се провели неотдавна, написа " Мач Телеграф ".

Огромната за родните стандарти сума е охладила пристрастеностите в договарянията, само че " сините " никога не са се отказали от привличането на Вия, който продължава да е застрашен от присъда след тъжба от приятелката му за домашно принуждение.

Очаква се през лятото още веднъж да се водят договаряния сред Левски и Берое и вероятно цената на Себастиан Вия да бъде понижена с уговорка, съгласно която заралии да взема огромен % от облагата при предстоящ трансфер на колумбиеца.

Припомняме, че притежателят на Левски Наско Сираков даде обещание огромна селекция по време на лятната пауза, която да включва най-малко пет нови попълнения. На " Герена " към този момент работят интензивно по издирването на бъдещите нови попълнения.

Вия има сериозна визитка той е бил няколко години титуляр в аржентинския гранд Бока Хуниорс и има 172 мача, 29 гола и 33 асистенции за гранда. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР